diumenge, 1 d’abril de 2012

VII PREMI DE NARRATIVA ESCOLAR VICENT MARÇA

GUILLERMO BELTRÁN, ALUMNE GUANYADOR DEL FADRELL

"Una Màgia Especial", així és titula el llibre que recull els 36 relats guanyadors del VII Premi de Narrativa escolar en Valencià "Vicent Marçà".
El divendres, 30 de març va tindre lloc l'entrega de premis en el Teatre Principal de Castelló. Trenta-sis xiquets i xiquetes, molt il·lussionats, amb els seus mestres, les seues families i els seus amics van gaudir d'un acte entranyable, musical i artístic; però sobretot, excepcional per a ells, ja que van pujar a l'escenari del Teatre a replegar el seu premi, "UN LLIBRE". Un llibre que tenia escrites les seues històries, imaginàries o reals; però creades per ells i que tenia escrit el seu nom. Enhorabona!!!

Aquests premis es celebren en record d'un gran mestre, amant del teatre, home d'acció i escriptor de Castelló; però aquest premis també són manifest del talent i de la imaginació dels xiquets i xiquetes de Castelló.

Més de 600 xiquets i xiquetes han participat; sols 36 han estat seleccionats. Més de 600 xiquets i xiquetes que també imaginen i escriuen. Crec que també es mereixen l'Enhorabona!

Menció especial he de fer als alumnes de 6é del Fadrell; i més concretament a Guillermo Beltrán González, l'alumne guanyador, que ha escrit el relat anomenat "Els amics de Pau". Una història que conta la vida d'un xiquet que apren a valorar l'amistat i els jocs tradicionals.

Us anime a seguir tenint eixa "Màgia especial" i a seguir escrivint i imaginant.

Mª José A.

Cap comentari:

Publica un comentari